ЮНІСЕФ підписав контракти на закупівлю 5 вакцин для України

ЮНІСЕФ підписав контракти на закупівлю 5 вакцин для України

Укрінформ
Дитячий фонд ЮНІСЕФ підписав контракти на поставку в Україну 5 вакцин за кошти держбюджету 2016 року.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Станом на 24 січня 2017 року контракти на п’ять вакцин за програмою закупівель за бюджет 2016 року - КПК, ІПВ, бОПВ, БЦЖ, АДПм - вже підписані", - йдеться у повідомленні.

Закупівлі вакцин для України здійснює міжнародний фонд ЮНІСЕФ, який надає підтримку Міністерству охорони здоров'я України щодо двох програм закупівель - «Централізована закупівля лікарських засобів антиретровірусної терапії для дорослих, підлітків і дітей (ліки від СНІДу)» і «Централізована закупівля імунобіологічних препаратів для рутинної імунізації і обладнання для контролю температури імунобіологічних препаратів» за кошти державного бюджету 2016 року.

Також фонд вже використав понад 60% державного бюджету 2016 року, виділеного для закупівлі антиретровірусних препаратів. 26 і 27 грудня 2016 року була здійснена поставка повної кількісті препарату Aluvia 200. Загалом за програмою закупівель АРВ-препаратів за бюджет 2016 підписано понад 30 контрактів.

ЮНІСЕФ є найбільшим агентом закупівель вакцин у світі. Фонд здійснює закупівлі в умовах повної прозорості та відповідно до міжнародних стандартів і гарантує країнам доступ до якісних препаратів за найкращим співвідношенням ціни та якості.

Тендери ЮНІСЕФ для закупівлі вакцин і антиретровірусних препаратів відкриті для виробників лікарських засобів, перекваліфікованих Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-