Троян став заступником глави МВС

Троян став заступником глави МВС

Оновлено
Укрінформ
Кабінет міністрів призначив заступником міністра внутрішніх справ Вадима Трояна.

Як повідомив журналістам міністр Кабміну Олександр Саєнко, таке рішення було ухвалене на засіданні Уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Призначили заступником міністра внутрішніх справ Трояна", – сказав Саєнко.

Вадим Троян тимчасово виконував обов'язки голови Національної поліції. Він відмовився від участі в конкурсі на посаду глави відомства, заявивши, що йому не вистачило близько 20 місяців стажу для "беззастережного проходження всіх критеріїв конкурсу".

Вадим Троян народився 1979 року на Харківщині. У 2000 році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство".

З 2000 по 2003 рр. - проходив службу в органах внутрішніх справ на посаді слідчого Лозівського МРВ УМВС України в Харківській області. 

З 2003 по 2014 рр. - працював на різних цивільних посадах. З травня по жовтень 2014 року - заступник командира батальйону, потім заступник командира полку "Азов" при ГУ МВС України в Київській області. 

З жовтня 2014 по листопад 2015 року працював на посаді начальника ГУМВС України в Київській області.

 З листопада 2015 по березень 2016 року - начальник Головного управління Національної поліції України в Київській області. З  березня по листопад 2016 року - перший заступник глави Національної поліції України - начальник кримінальної поліції. З 16 листопада 2016 року - в.о. керівника Нацполіції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-