На Київщині і Житомирщині обмежили рух через критичне обледеніння

На Київщині і Житомирщині обмежили рух через критичне обледеніння

Укрінформ
У зв’язку зі складними погодними умовами - дощ при мінусовій температурі повітря - у Київській та Житомирській областях введено обмеження руху на автошляхах через їх критичне обледеніння.

Про це повідомляє Укравтодор.

"У зв’язку зі складними погодними умовами - випадання дощу при мінусовій температурі повітря, внаслідок чого відбувається миттєве утворення ожеледі на покритті доріг, з метою попередження виникнення аварійних ситуацій з 8.30 3.02.2017 р. вводиться обмеження руху автобусів та великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення Київської та Житомирської областей", - йдеться у повідомленні.

За даними Укргідрометцентру, 3 лютого в західних, північних та центральних областях очікується суттєве погіршення погодних умов. Прогнозується ожеледь, налипання мокрого снігу.

В Карпатах та на Закарпатті можливі сильні опади, пориви вітру 15-20 м/с. Вночі та вранці по всій території України, окрім північних областей, - туман, видимість 200-500 м.

У горах Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської областей оголошується значний (3-й) рiвень лавинної небезпеки. У Закарпатській області iснує загроза зсувiв снiгу на дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-