У Дніпрі намагаються врятувати зір пораненого в Авдіївці британського фотографа

У Дніпрі намагаються врятувати зір пораненого в Авдіївці британського фотографа

Укрінформ
Під час масованого обстрілу в Авдіївці британському фотожурналісту Крістоферу Нунну фактично вибило око, друге око також сильно постраждало.

Про це повідомив головний лікар дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У нього (журналіста. - Ред.) по суті вибите одне око, друге постраждало, і зараз офтальмологи роблять усе можливе, щоб урятувати й друге око. Стан некритичний, середньої тяжкості. Тим не менше, зір журналіст утратив", - зазначив Риженко.

Він також повідомив, що бійці, що були доправлені за останній час у лікарню Мечникова, одужують. Залишаються двоє бійців, яким потрібна допомога в реанімації.

Як повідомлялося, 2 лютого внаслідок обстрілу Авдіївки російсько-окупаційними військами  постраждав британський фотограф Крістофер Нунн. Із травмою лівого ока його евакуювали до 66-го військового медичного госпіталю, звідки після огляду доправили до обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова міста Дніпро.

Загалом минулого вечора внаслідок масованого обстрілу бойовиками Авдіївки двоє людей загинуло - мирний житель і водій ДСНС - і дістав поранення підполковник служби цивільного захисту ДСНС Дмитро Третейкін.

Обстріли в районі Авдіївки не припиняються  вже п'ятий день. 31 січня в місті оголошено надзвичайний стан у зв'язку із загостренням ситуації через активізацію бойовиків і загрозу гуманітарної катастрофи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-