До

До "кримського диверсанта" Панова не пускають родичів

Укрінформ
Після затримання в ніч із 6 на 7 серпня Євгена Панова, якого звинувачують у справі "кримських диверсантів", з ним ніхто не бачився, окрім адвокатів.

Про це під час прес-конференції у Києві сказав брат Панова Ігор Котелянець, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Починаючи з 6 на 7 серпня, коли він (Панов - ред.) пропав, з ним ніхто не бачився, окрім адвокатів. Тобто ми постійно, постійно подаємо всі документи та прохання, щоб це побачення відбулося, але нам просто безпідставно відмовляють, нічого не пояснюючи. Дзвонити теж не можна. Листи від мами передають, від мене - жодного", - заявив Котелянець.

За його словами, фізичний стан політв'язня Панова набагато кращий.

"У нас немає інформації про те, що його якось фізично катують. Там психологічний тиск дуже великий, але фізичний стан, дякувати богу, нормальний", - підкреслив Котелянець.

Нові подробиці про Панова, підкреслив Котелянець, будуть відомі в березні, коли відбудеться суд.

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня ФСБ Росії заявила, що в ніч на 7 серпня в окупованому Криму затримали групу "українських диверсантів", які нібито займалися підготовкою терактів на півострові. В Україні називають обвинувачення російських спецслужб провокацією.

Лефортовський суд Москви 5 грудня у закритому режимі продовжив арешт Євгену Панову та Андрію Захтею на три місяці -  до 7 березня 2017 року. Їх адвокати подали апеляційні скарги на це рішення, які згодом Московський міський суд відхилив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-