Прикордонники виявили підроблені доручення на вивезення дітей за кордон

Прикордонники виявили підроблені доручення на вивезення дітей за кордон

Укрінформ
Громадянку України, яка мала намір вивезти дитину за підробленим дорученням від батька, зупинили у контрольному пункті в'їзду-виїзду «Мар'їнка» прикордонники Краматорського загону.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«Під час перевірки документів жінки, яка прямувала на тимчасово неконтрольовану територію з дитиною 2015 року народження, співробітники Держприкордонслужби встановили, що доручення від батька є підробленим. Крім того, за безперешкодний пропуск та непритягнення до кримінальної відповідальності зазначена громадянка запропонувала прикордонному наряду неправомірну вигоду 300 гривень. Про зазначений факт прикордонники проінформували представників Національної поліції», - йдеться у повідомленні.

Ще одну громадянку, яка також прямувала з дитиною 2005 року народження за підробленим дорученню, прикордонники зупинили в аеропорту «Львів». В ході з'ясування обставин стало відомо, що доручення було видано з порушенням встановлених правил, оскільки батько на момент видачі перебував за кордоном. Зазначену громадянку прикордонники не пропустили через кордон та проінформували представників Нацполіції.

Загалом тільки з початку року через недійсні документи на в'їзд та на виїзд з України прикордонниками не пропущено понад 220 дітей.

Держприкордонслужба ще раз звертається до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати кордон, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-