Українська армія побудована за моделлю добробатів - Турчинов

Українська армія побудована за моделлю добробатів - Турчинов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що завдяки добровольцям Україна показала, що може себе захистити без жодного набою від міжнародних партнерів.

Про це він заявив у п'ятницю під час презентації другого видання книги "Добробати. Історія подвигу батальйонів, що врятували країну", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Саме добровольці-герої дали нам можливість виграти час, створити справжню армію, бойову Національну гвардію, створити оборонно-промисловий комплекс, отримати реальну зброю і показати, що Україна була, є і буде. Показати, що Україна може себе захистити, навіть коли жодного набою нам наші партнери не дали", - наголосив він.

Турчинов підкреслив, що під час зустрічей міжнародні партнери на достатньо високому рівні "під впливом російської пропаганди" запитують про те, чи правда "що знову у вас на фронті воюють добровольчі батальйони". Він наголосив, що в таких випадках відповідає, що це правда, адже за моделлю добровольчих батальйонів сьогодні побудовані українська армія та Нацгвардія.

"Сьогодні за моделлю добровольчих батальйонів побудована українська армія - добровольча народна армія, за моделлю добровольчих батальйонів побудована Національна гвардія - народна гвардія. За цією моделлю ми будуємо нашу міць, за цією моделлю ми готуємо нашу перемогу", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-