Парасюк з колегою пішли до Гройсмана

Парасюк з колегою пішли до Гройсмана "парламентерами" від протестувальників

Укрінформ
Народні депутати Юрій Дерев'янко та Володимир Парасюк вирушили на зустріч з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом з вимогою, щоб Кабмін виступив ініціатором прийняття законопроекту 5567, який передбачає врегулювання використання автомобілів із іноземною реєстрацією.

Про це у вівторок повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами голови громадської організації "АвтоЄвроСила" Олега Ярошевича, про таку зустріч з Гройсманом було домовлено раніше. Активісти хочуть, щоб Кабмін виступив ініціатором законопроекту 5567.

"Від цього рішення дуже багато чого залежатиме. Його (Гройсмана - ред.) слово було дано в позитивному форматі, але воно не було доведено в якомусь паперовому варіанті... Ось урядова ініціатива - це документ, який подається до Верховної Ради, долучається до законопроекту, і тільки потім цей законопроект розглядається в прискореному темпі", - сказав він.

Протестувальники від ГО "АвтоЄвроСила" продовжують стояти поблизу Кабміну, хоча їх значно поменшало.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні зранку в'їзди до Києва на Броварській, Бориспільській, Житомирській, Варшавській і Одеській трасах частково заблокували активісти з вимогою ухвалити зміни до Митного кодексу, що передбачають пом'якшення розмитнення автомобілів з іноземними номерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-