Who is Джекі Іванко? Дівчина з українським корінням заспіває для Трампа

Who is Джекі Іванко? Дівчина з українським корінням заспіває для Трампа

Укрінформ
16-річна американська співачка Джекі Іванко, яка погодилася на пропозицію Дональда Трампа виконати національний гімн США на церемонії його інавгурації, має українське коріння.

Джекі народилася 9 квітня 2000 року в Пітсбурзі, Пенсільванія. Її батьки - Майкл і Лайза Іванко, у дівчинки є старший брат Джейкоб, молодший брат Закарі і молодша сестра Рейчел.

Як повідомляє ForumDaily.com, її прапрадід по батьківській лінії був українцем. Його сім'я переїхала в США, і прадід Джекі Джозеф Іванко народився вже в Пенсільванії, і був успішним інженером-металургом. Мама дівчини має німецькі та італійські корені.

Джекі співає в музичному стилі під назвою класичний кроссовер, це - поєднання класичної музики з елементами поп і рок-музики. Дівчина постійно вдосконалює свою майстерність, займаючись з учителем співу, а також вчиться грати на скрипці і фортепіано.

Джекі Іванко (Жаклін Марі Іванко) прославилася після яскравих виступів з оперним репертуаром на телешоу America's Got Talent, її знає вся Америка, співачку називають "феноменом XXI століття".

Мати юної зірки Лайза Іванко повідомила, що Дональд Трамп особисто дзвонив менеджеру Джекі, щоб запросити її заспівати 20 січня.

Це буде не перший виступ дівчини для американського президента - в 2010 році під час запалювання вогнів Національної ялинки США Бараком Обамою 10-річна Джекі виконала відому композицію Адольфа Адама "Свята ніч".

Сьогодні юна співачка привернула увагу багатьох впливових людей з музичної індустрії!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-