Ізраїль хоче допомогти Україні з реабілітацією бійців АТО

Ізраїль хоче допомогти Україні з реабілітацією бійців АТО

Укрінформ
Делегація з Ізраїлю на зустрічі із керівництвом Міністерства соціальної політики висловила готовність до створення спільного реабілітаційного центру на базі Національного університету фізкультури та спорту (Київ).

Про це повідомляється на сайті відомства.

«Делегація з Ізраїлю, очолювана послом цієї країни Еліавом Белоцерковські, не лише ознайомила керівництво Міністерства соціальної політики України із роботою та широкими можливостями ізраїльського реабілітаційного центру, але й запропонувала створити спільний подібний заклад на базі Національного університету фізкультури та спорту, що в Києві», - йдеться у повідомленні.

Белоцерковські наголосив на тому, що Ізраїль у наданні фізичної та психологічної допомоги українським бійцям, їх реабілітації розглядає Мінсоцполітики як дуже  важливого партнера.

«У нашій країні ситуація із реабілітації одна з найкращих у світі й ми хочемо усі наші вміння і напрацювання передати й вам»,  - додав посол.

Заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович зазначила, що наразі пропозиції Ізраїлю щодо допомоги з організації  в Україні якісних  послуг психологічної, фізичної реабілітації бійців АТО та мешканців Донбасу, які мешкають у зоні бойових дій, надзвичайно важливі.

Вона назвала вражаючою готовність Ізраїлю „щосекунди захищати й допомагати громадянам України”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-