Українці візьмуть участь у японській програмі «молодих лідерів світу»

Українці візьмуть участь у японській програмі «молодих лідерів світу»

Укрінформ
Молодіжна делегація України візьме участь у програмі уряду Японії "Корабель молодих лідерів світу" (Ship for world youth leaders program), яка пройде з 16 січня по 4 березня 2017 року в Японії, Новій Зеландії та Республіці Фіджі.

Про це на прес-конференції в Укрінформі у четвер заявив Надзвичайний та Повноважний посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

«Уперше за 29 років існування програми «Корабель молодих лідерів світу»  у цьому році участь у ній візьме українська молодіжна делегація. 12 молодих українців зможуть поїхати і побачити, що відбувається під час цієї програми», - сказав Шігекі Сумі.

Посол зазначив, що ця програма направлена на поглиблення співпраці молодіжних лідерів Японії та інших країн, на те, щоб вони могли зустрітися і «створити разом щось нове», на сприяння взаєморозумінню та дружбі між молоддю різних країн світу, а також надасть можливість для молодих людей показати лідерство в різних сферах міжнародних відносин.

За його словами, загалом у програмі візьме участь близько 240 молодих людей, з яких 120 - японці, а решта - представники інших країн, цього року і України. З 16 січня вони перебуватимуть в Японії впродовж 10 днів. Для учасників програми буде огранізовано низку різноманітних лекцій, а також проживання в японських родинах. А з 29 січня по 3 березня пройде так звана морська тренінгова сесія, впродовж місяця молодь перебуватиме на кораблі в Тихому океані.

Шігекі Сумі зазначив, що Україна була обрана однією з учасниць програми, оскільки цього року відзначається 25-та річниця встановлення дипломатичних відносин між двома країнами, а також 2017 рік в Україні за указом Президента визначено як рік Японії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-