У харківському госпіталі боєць АТО покінчив життя самогубством

У харківському госпіталі боєць АТО покінчив життя самогубством

Укрінформ
Боєця АТО, якого було доставлено до харківського військового госпіталю, покінчив життя самогубством.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив перший заступник військового прокурора сил АТО підполковник юстиції Віталій Панченко.

"Напередодні близько 19:00 бойця 92-ої окремої механізованої бригади, доставленого до госпіталю, було виявлено в одному з приміщень госпіталю з ножовим пораненням горла. Поранення виявилося смертельним", - зазначив Панченко.

За його словами, справу передано до однієї з місцевих прокуратур Харкова: "Розслідування проводиться за ст.115 КК України".

Що стосується подробиць, то, як говорить перший заступник військового прокурора Харківського гарнізону старший лейтенант юстиції Владислав Зубко, 32-річний боєць прибув до госпіталю на реабілітацію у зв'язку з отриманими раніше пораненнями.

"За словами лікарів, його осколкові поранення не були критичними, але він був явно пригнічений, схвильований, невдоволений. Через час співробітниця госпіталю, що увійшла до приміщення туалету, побачила кров на підлозі однієї з кабінок. Замкнуту зсередини двері було виламано і виявлено там бійця, що стікав кров'ю з ножовим пораненням горла. Бійця одразу ж доставили до реанімаційного відділення, але врятувати його не вдалося. При огляді тіла ознак насильницької смерті не виявлено", - додав Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-