Гройсман - місцевій владі: Будівництво дитсадків має стати пріоритетом

Гройсман - місцевій владі: Будівництво дитсадків має стати пріоритетом

Укрінформ
Місцева влада повинна визначити за пріоритет будівництво нових дошкільних навчальних закладів, оскільки десятки тисяч українських дітей сьогодні перебувають у чергах до дитячих садочків.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час відкриття дитсадка №791 Дарницького району м. Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Десятки тисяч дітей сьогодні по всій країні стоять у чергах до дитячих садочків. Дитячі садочки переповнені, на превеликий жаль, і завдання місцевої влади - зробити пріоритет саме на відновленні будівництва нових дитячих садків», - зазначив Гройсман.

На його переконання, завдяки фінансовій децентралізації на місцях наразі існують можливості для зведення нових дитсадків, шкіл і доріг.

«Якщо ми говоримо про професійно-технічну освіту, про вищу освіту, то ми можемо закінчити один вуз, а потім інший, але ніколи ми не можемо повернутися в дитинство для того, щоб прийти в такий чудовий дитячий садок, для того, щоб повернутися до школи й отримати базову середню освіту. Тому дуже важливо не відкладати на потім те, що маємо насправді зробити сьогодні», - додав Прем'єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-