Генпрокуратура призначила мажору Толстошеєву ще одну експертизу

Генпрокуратура призначила мажору Толстошеєву ще одну експертизу

Укрінформ
Генеральна прокуратура замовила ще одну експертизу Станіслава Толстошеєва, який збив на смерть жінку біля метро Лівобережна. 

Про це під час брифінгу в середу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Ми провели додаткову експертизу, і вона підтвердила, що Толстошеєв упав у медичний стан, який унеможливив керування автомобілем. Повторна експертиза, не в місті Києві, також це підтвердила", - сказав Луценко.

Він додав, що наразі замовлено ще одну експертизу.

Як повідомляв Укрінформ, 9 січня у Києві позашляховик Толстошеєва Mercedes врізався в кіоск на Лівобережній, у результаті чого загинула жінка. Пізніше з'явилася інформація про те, що він перебуває в лікарні.

13 січня правоохоронці пред'явили підозру 21-річному Толстошеєву. 15 січня суд обрав Толстошеєву запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 137,8 тис грн.

9 вересня прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти Станіслава Толстошеєва. За даними прокуратури, стан, у якому підозрюваний перебував у момент ДТП, характеризується як судомний напад, а результати експертиз підтвердили, що в момент ДТП Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Толстошеєв -  син бізнесмена з Дружківки (Донецька обл), Андрія Толстошеєва. За даними ЗМІ, Толстошеєв-старший у партнерстві з донецькими "регіоналами" активно займався будівництвом за часів Віктора Януковича та брав участь у державній програмі "Доступне житло".

Фото: censor.net.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-