У МЗС розповіли про шахрайство «посередників» із візами США

У МЗС розповіли про шахрайство «посередників» із візами США

Укрінформ
Департамент консульскої служби МЗС радить українцям особисто звертатися для оформленні віз США, оскільки  Посольство США в Україні не використовує послуги візових центрів або будь-яких інших посередницьких структур, які можуть виявитися шахраями.

Про це департамент повідомляє у Facebook.

"Увага! Візове шахрайство. Останнім часом почастішали випадки подання заявниками недостовірних чи підроблених документів до Посольства США в Україні при оформленні віз. У цьому зв’язку закликаємо співвітчизників не вдаватися до послуг сумнівних посередників щодо підготовки пакету документів та не вірити їхнім обіцянкам щодо гарантованого позитивного вирішення питання в отриманні американської візи", - йдеться у повідомленні.

У департаменті наголосили, що надання неточної або неправдивої інформації може назавжди позбавити можливості отримати візу до США,  а також звернули увагу на те, що Посольство США в Україні не використовує послуг візових центрів або будь-яких інших посередницьких структур. Тому заявники мають особисто звертатися з усіх питань, що стосуються оформлення візи, безпосередньо до консульського відділу Посольства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-