Рева запевняє, що до кінця опалювального сезону субсидії не переглянуть

Рева запевняє, що до кінця опалювального сезону субсидії не переглянуть

Укрінформ
Вже призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг не будуть переглядатися до 30 квітня 2017 року у зв'язку з підвищенням мінімальної заробітної плати до 3200 гривень.

У цьому запевнив міністр соціальної політики Андрій Рева перед початком засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«До закінчення опалювального сезону, до 30 квітня субсидії не переглядатимуться, ті, що вже призначені», - зазначив міністр.

Крім того, урядовець зауважив, що субсидії переглядатимуться під час перепризначення, проте пообіцяв, що сім'ї у зв'язку з підвищенням мінімальних заробітних плат не будуть віддавати за комуналку всі свої кошти, оскільки, за його словами, субсидії знову ж таки розраховуватимуться за формулою.

«Якщо сім'ї добавлять, скажімо, 500-600 гривень, то вона витратить з цієї суми за житлово-комунальні послуги десь 100-120, до 150 гривень, а не всі 500-600 гривень, вираховуватиметься по формулі», - додав міністр.

Він розповів, що наразі 6 млн 700 тис. домогосподарств в Україні вже призначені субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, ще 400 тис. подали документи і очікують на ухвалення рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-