Деякі дільниці на Дніпропетровщині працювали без світла

Деякі дільниці на Дніпропетровщині працювали без світла

Укрінформ
У день голосування деякі дільниці у Васильківському районі на Дніпропетровщині працювали без електрики.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив координатор громадського спостереження ОПОРИ на виборах у Дніпропетровській області Вадим Головченко.

«Зокрема, на ДВК №120038 вже тричі зникало світло. За словами представників енергетичної компанії, це може траплятися через перевантаження мережі та у зв’язку зі складними погодними умовами. Такі ж випадки фіксувалися також на ДВК №120040 (с. Манвелівка) та №120048 (с. Катеринівка)», - зазначив Головченко.

За його словами, ДВК роботу через зникнення світла не припиняли, де це було потрібно – вмикали ліхтарики, які були наявні у членів комісії.

Головченко пояснив, що комісії були готові до подібних ситуацій, адже 11 грудня під час підрахунку голосів на ДВК №120187 (смт. Божедарівка, Дніпропетровська область) зникло світло. Комісія в цей час підраховувала бюлетені на посаду голови об’єднаної територіальної громади. На кілька хвилин підрахунок припинили, але завдяки тому, що у спостерігачів та деяких членів комісії були ліхтарики, при їх світлі підрахунок продовжили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-