Уряд призначив Уповноваженого з питань прав людей з інвалідністю

Уряд призначив Уповноваженого з питань прав людей з інвалідністю

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив урядовим Уповноваженим з питань прав людей з інвалідністю Раїсу Панасюк.

Відповідну пропозицію Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана ухвалили на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Давайте приймемо рішення про те, щоб Раїсу Василівну Панасюк призначити Уповноваженим уряду з питань прав людей з інвалідністю", - зазначив Гройсман.

Водночас Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив перезавантажити персональний склад комітету, яки займався розробкою Плану дій із забезпечення потреб людей з інвалідністю, та доопрацювати документ.

"Павле Валерійовичу (Розенко - Ред.), у четвер-п'ятницю давайте пропозиції по персональному складу (комітету з питань інвалідів - ред.)! Я прошу міністрів сьогодні-завтра зберіть своїх заступників, запитайте, хто хоче від душі зайнятися цією проблематикою і от, хто скаже: "Я", його делегуйте в комітет, щоб він там працював по-совісті", - зазначив Гройсман.

Він зауважив, що відповідний комітет у новому складі має до кінця місяця доопрацювати План дій й 29 грудня, коли, за його словами, заплановане засідання уряду, винести на розгляд міністрів готовий документ.

Рішення про необхідність доопрацювання Плану дій Гройсман ухвалив у зв'язку з тим, що під час розгляду документа на сьогоднішньому засіданні Кабміну Уповноважений Президента з питань людей з інвалідністю Валерій Сушкевич зауважив, що План не відповідає всім викликам, які стоять перед людьми з особливими потребами, а окремі представники, делеговані до його розробки, взагалі не брали участі в написанні документа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-