У нетверезого водія знайшли бойову гранату

У нетверезого водія знайшли бойову гранату

Укрінформ
У Кураховому на Донеччині правоохоронці зупинили водія, який рухався по зустрічній смузі. Виявилося, що чоловік нетверезий, а в сумці у нього - граната РДГ-5.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України в Донецькій області.

"Вночі правоохоронці, які забезпечують безпеку дорожнього руху, під час несення служби на одній з центральній вулиць міста, побачили автомобіль Opel Vectra, який рухався зустрічною смугою. Після того, як правоохоронці зупинили транспортний засіб, виявилось, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. На вимогу працівників поліції надати документи водій відкрив барсетку, в якій знаходилась граната «РГД-5» з вкрученим запалом", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що під час встановлення особи виявилось, що посвідчення водія у нього відсутнє, а згідно бази даних, на чоловіка нещодавно вже складався адміністративний матеріал за керування транспортними засобами у стані сп’яніння. Крім того, державні номери автомобіля не відповідали номерам, які вказані в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. А при перевірці транспортного засобу з’ясувалось, що номер кузова знищений кустарним способом.

У поліції зазначили, що на чоловіка був складений адміністративний протокол за ст. 130 «Керування транспортними засобами особами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», та винесена постанова за ч. 1 ст. 126 «Керування транспортними засобами особами, які не мають відповідних документів» Кодексу України про адміністративні правопорушення. За керування без документів на водія накладений штраф у сумі 425 гривень, а рішення за статтею 130 КУпАП буде приймати суд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-