Перестрілка в Княжичах: Шкіряк каже, авто держохорони було без маячків

Перестрілка в Княжичах: Шкіряк каже, авто держохорони було без маячків

Укрінформ
Під час смертельної перестрілки у Княжичах на Київщині, внаслідок якої загинуло 5 працівників поліції, машина державної служби охорони була без проблискових маячків.

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив радник міністра МВС Зорян Шкіряк. 

"Я виїжджав на місце подій. Машина ця була без проблискових маячків. І в такій пітьмі, де не було жодного освітлення, я не виключаю, що можна було не побачити розпізнавальні знаки", - сказав Шкіряк.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції загинули внаслідок перестрілки вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Поліція повідомила, що 4 з 5 загиблих були розстріляні прямо у маркованому авто Державної служби охорони.

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі п'яти поліцейських. Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-