Шкіряк не знає, чи прилетить Аваков з Канади через загибель поліцейських

Шкіряк не знає, чи прилетить Аваков з Канади через загибель поліцейських

Укрінформ
Радник міністра внутрішних справ Зорян Шкіряк переконаний, що міністр Арсен Аваков знає про трагедію, яка трапилася з поліцейськими у Княжичах на Київщині, але невідомо, чи буде очільник МВС переривати свій візит до Канади з цього приводу і повертатися в екстреному порядку в Україну.

Про це Шкіряк сказав в ефірі телеканалу 112, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Безумовно, що йому (Авакову - ред.) відомо про цю трагедію, але стосовно того, чи буде він екстрено повертатися з Канади, у мене не було можливості з ним спілкуватися. Тому варто дочекатися завтрашнього дня і тоді вже розуміти ситуацію", - сказав Шкіряк.

Від імені МВС він висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Шкіряк вважає, що причиною такого "жахливого інциденту", що трапився з поліцейськими на Київщині, стала "низка трагічних обставин і трагічних співпадінь".

"Наразі працює слідчо-оперативна група МВС, Нацполіції, ГПУ. Вся ця ситуація знаходиться на контролі у керівництва держави, і, безумовно, ми зробимо все, щоб розслідування було максимально справедливим, об"єктивним, чесним і неупередженим, оскільки МВС як ніхто зацікавлене в тому, щоб суть і причини трагедії були з'ясовані, аби унеможливити в подальшому такі трагічні речі", - наголосив радник міністра.

При цьому Шкіряк вважає, що нинішню трагедію вже сьогодні чимало політиків намагаються використати для політичних спекуляцій, і закликав усіх облишити такі дії і наміри.

Він також поінформував, що завтра, скоріш за все, керівництво МВС проведе брифінг за першими результатами розслідування трагічної перестрілки і загибелі правоохоронців.

"Сьогодні швидше за все брифінгу не буде. Скоріш за все брифінг відбудеться завтра. Я б хотів, щоб сьогодні ми дали можливість активно попрацювати слідчим і можливо завтра більше аргументовано і деталізовано будемо коментувати цю тему", - сказав Шкіряк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-