Чотирьох поліцейських розстріляли в службовому авто - поліція

Чотирьох поліцейських розстріляли в службовому авто - поліція

Оновлено
Укрінформ
На Київщині у Княжичах четверо поліцейських були розстріляні в маркованій машині Управління поліції охорони.

Про це розповів у неділю в розмові з журналістами на місці трагічної події керівник прес-служби Нацполіції Київської області Микола Жукович, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

 "В цій машині знаходилися працівники поліції охорони УПО. Вона була розстріляна. Стріляли саме по машині",- сказав Жукович.

При цьому, за його словами, дві машини Управління поліції охорони, які прибули на виклик за сигналізацією, були марковані. 

"Дві машини ДСО були марковані. Від поліції охорони було задіяно два екіпажі - 6 осіб. Скільки було представників поліції Києва, не можу сказати", - зазначив Жукович.

Він уточнив, що у машині, судячи з усього, були смертельно поранені двоє співробітників Держохорони і двоє співробітників розвідки. Він не прокоментував звідки саме вівся вогонь, але судячи з обставин та місця розташування, вогонь по автівках вівся з боку позицій співробітників КОРД. 

а його словами, машину було евакуйовано з місця події.

Як повідомляв Укрінформ, п'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських, розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Прокуратура Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом загибелі 5 поліцейських. Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-