У Княжичах на місці загибелі поліцейських працює слідча група

У Княжичах на місці загибелі поліцейських працює слідча група

Оновлено
Укрінформ
На місці події у селищі Княжичі Броварського району на Київщині, де вночі внаслідок перестрілки загинуло 5 поліцейських, працює слідчо-оперативна група.

Про це розповів керівник прес-служби поліції Київської області Микола Жукович, повідомляє з місця події кореспондент Укрінформу.

“Зараз тут тривають слідчі дії. Ми намагаємося встановити, як тут розвивалися події. Працюють експерти, працюють слідчі прокуратури. Поки що сказати щось важко”, - зазначив Жукович.

Він також пояснив, що всі події офіційно коментуватимуть співробітники МВС та Національної поліції. 

“Загальна картина подій є в Національній поліції, є в Міністерстві внутрішніх справ. Вони розуміють, як події розвивалися, що передували цій трагедії. Наразі слідчі дії (на місці трагедії — ред.) триватимуть мінімум декілька годин”, - пояснив Жукович.

Він також зауважив, що троє з працівників поліції, які загинули, були з міста Києва, та двоє - з Київської області.    

Також Жукович повідомив, що поліцейські були в бронежилетах і всі мали засоби спецзахисту. 

Керівник прес-служби поліції наголосив, що наразі триває допит поліцейських, які були на місці події. Крім того, він повідомив, що внаслідок перестрілки поранених немає. 

Місце трагедії перекрито заборонними стрічками, прохід через які охороняють поліцейські з автоматами.

Як повідомлялося раніше,  факт загибелі п'яти поліцейських на Київщині розслідуватиме Генпрокуратура. У Нацполіції вже почали внутрішнє розслідування трагедії.

 П'ятеро співробітників поліції внаслідок перестрілки загинули вночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району.

 Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських, розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Фото: Антон Геращенко/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-