В перший день зими очікується невеликий сніг

В перший день зими очікується невеликий сніг

Укрінформ
У четвер, 1 грудня, на більшій частині території України очікується невеликий сніг, опадів не передбачається лише у Донецькій і Луганській областях.

Про це повідомляє Gismeteo.

"У четвер, 1 грудня, в Україні очікується невеликий сніг, на заході країни, а також у Вінницькій, Житомирській, Сумській, Чернігівській і Запорізькій областях місцями пройдуть інтенсивні опади, у Закарпатській і Львівській областях — сильний сніг. Зовсім опадів не передбачається лише в Донецькій і Луганській областях", - йдеться у повідомленні.

У західних, північних і центральних областях стовпчики термометрів протягом доби варіюватимуться в межах -3...+1 °C, лише у Сумській і Полтавській областях вночі очікується до -7 °C, у Івано-Франківській, Тернопільській і Чернівецькій областях вдень повітря прогріється до +2...+3 °C.

На сході України і в Запорізькій області вночі прогнозується -9...-6 °C, вдень температура повітря становитиме -2...0 °C.

У Миколаївській, Одеській і Херсонській областях вночі очікується -6...-1 °C, вдень стовпчики термометрів покажуть +2...+3 °C.

У Києві буде хмарно з проясненнями, пройде невеликий сніг. Температура повітря протягом доби становитиме -2...0 °C.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-