Телеканал НТН попередили через програму про

Телеканал НТН попередили через програму про "позитивного" полковника КДБ

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 18 листопада оголосила попередження за результатами позапланової перевірки ТОВ "Телестудія "Служба інформації" (логотип "НТН").

Про це повідомляє прес-служба Нацради.

"Моніторинг телеканалу "НТН", проведений 03.09.2016, виявив трансляцію випуску "Неймовірна втеча" передачі "Речовий доказ", присвяченого діяльності органів КДБ й зокрема позитивному образу полковника КДБ Мухіна. 29 вересня Національна рада призначила компанії позапланову перевірку, яка зафіксувала в часовому проміжку з 11:25 до 11:52 трансляцію такого контенту, що є порушенням частини 2 статті 9 Закону України "Про телебачення і радіомовлення", - йдеться у повідомленні.

Компанія визнала порушення, заявивши, що це була помилка редактора, який неуважно переглянув зазначений матеріал. До цього працівника вжито адміністративні заходи.

Члени Національної ради наголосили, що це вже друга подібна помилка каналу, і ухвалили рішення застосувати до ТРК санкцію "оголошення попередження". Упродовж  місяця ліцензіат має привести свою діяльність у відповідність до норм законодавства і умов ліцензії.

На засіданні нагадали, що 11 лютого 2016 року Нацрада вже оголосила попередження ТОВ "Телестудія "Служба інформації" через трансляцію випуску телесеріалу "Легенди карного розшуку" під назвою "Кровавая вольница".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-