Справа Майдану: у залі суду на екс-беркутівців вилили невідому рідину

Справа Майдану: у залі суду на екс-беркутівців вилили невідому рідину

Укрінформ
У Святошинському райсуді міста Києва, де сьогодні проходили чергові слухання у справі стосовно 5 екс-бійців спецпідрозділу «Беркут», сталася сутичка після того, як група осіб у залі суду вилила на підозрюваних невідому рідину з пакета.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив адвокат підозрюваних Стефан Решко.

"Під час сьогоднішнього судового засідання допитувався потерпілий Руслан Колесніков. Перед оголошенням перерви присутні в залі суду вилили у "клітку", де знаходяться підозрювані, рідину, схожу на бруд. Після цього у судовій залі відбулася сутичка і засідання зірвалося", - сказав він.

Решко розповів, що після інциденту до суду приїхала оперативно-слідча група і засідання було перенесене на невизначений час. Водночас адвокат не має інформації, чи буде наступне засідання відкритим.

Як повідомлялося, Святошинський райсуд 17 травня розпочав розгляд по суті справи проти колишніх бійців "Беркута" Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури та Олега Янішевського. Їх обвинувачують у розстрілі активістів Майдану на вулиці Інститутській у Києві у лютому 2014 року. П'ятьом колишнім "беркутівцям" інкримінують перевищення службових повноважень, незаконне поводження зі зброєю, умисне вбивство та завдання тілесних ушкоджень активістам Майдану. Обвинувачені не визнають своєї вини за жодним пунктом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-