Міноборони обіцяє нову зимову форму військовим на передовій

Міноборони обіцяє нову зимову форму військовим на передовій

Укрінформ
Військові на передовій отримають оновлену зимову форму.

Про це сьогодні, 27 жовтня, під час брифінгу заявив начальник тилу ЗСУ Іван Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«У зв'язку з тим, що були нарікання на зимову форму 2014-2015 року, Центр матеріального забезпечення виробив новий зимовий верхній одяг, який не промокає і не продувається вітром. Воно відразу поставляється на склади і йде в зону АТО», - сказав Гаврилюк. 

За його словами, це будуть як удосконалені моделі зимового одягу, так і новинки, які лише нещодавно прийняли на озброєння, наприклад - зимова шапка та термобілизна. 

«Близько 8 тисяч комплектів курток вітровологих захисних, 15 тисяч штанів зимових та 55 тисяч шапок, які раніше не були на забезпечені. Раніше були лише шапки-фески під шолом. Зараз відпрацьована нова, шерстяна шапка, всередині підшита флісом. Також на речове забезпечення прийнята нова білизна. Це термобілизна», - заявив Гаврилюк. 

Водночас він наголосив, що певна затримка в постачанні військової форми на передову полягає в тому, що вся сировина доставляється з-за кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-