У МОН нагадали регіонам, що у школах має бути тепло

У МОН нагадали регіонам, що у школах має бути тепло

Укрінформ
Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич звернулася до керівництва областей з проханням взяти під особистий контроль організацію опалення в усіх навчальних закладах.

Про це йдеться в офіційному листі міністерства головам облдержадміністрацій та КМДА, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Незважаючи на доручення Прем'єр-міністра України В. Гройсмана щодо початку опалювального сезону, у першу чергу у закладах соціальної сфери, за наявною інформацією, у багатьох населених пунктах держави опалювальний період досі не розпочато. Внаслідок цього в значній кількості дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладах не дотримується визначений Державними санітарними правилами і нормами температурний режим, що негативно впливає на здоров'я дітей і підлітків. Просимо взяти під особистий контроль питання організації опалення в усіх навчальних закладах, розташованих на підвідомчих територіях, та вжити невідкладних заходів щодо дотримання температурного режиму в них", - йдеться у листі МОН за підписом Лілії Гриневич.

У міністерстві зазначили, що у зв’язку з погодними умовами опалювальний сезон у багатьох регіонах країни розпочався з 11 жовтня, тим не менш на адресу відомства вже почали надходити чисельні скарги від громадян з різних регіонів про відсутність опалення у навчальних закладах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-