Хабарнику з ФДМ призначили 4 мільйони застави

Хабарнику з ФДМ призначили 4 мільйони застави

Укрінформ
Івано-Франківський міський суд визначив для керівника регіонального Фонду державного майна, затриманого на хабарі у $20 тисяч, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі Івано-Франківського міського суду.

Грошову заставу для підозрюваного суд визначив у сумі 4 млн 334 грн.

 «Івано-Франківський міський суд вирішив задовольнити клопотання сторони обвинувачення та визначив підозрюваному Жовніру З. Г. міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Врахувавши розмір хабара, який за матеріалами справи вимагала дана особа, та чинні норми законодавства, Івано-Франківським міським судом розмір грошової застави для підозрюваного було визначено у межах 2903 (дві тисячі дев'ятсот три) розмірів мінімальної заробітної плати в сумі 4000334 (чотири мільйони триста тридцять чотири) гривні», - повідомили в прес-службі суду.

За їх інформацією, підозрюваного триматимуть під вартою в Івано-Франківській установі виконання покарань (№12).

Як повідомлялося, керівника обласного відділення Фонду держмайна України правоохоронці затримали у парку Івано-Франківська при передачі 20 тисяч американських доларів через посередника. В прокуратурі стверджують, що це була частина неправомірної вигоди, яку він вимагав у київського підприємця за зменшення вартості об’єкта нерухомості, виставленого на торги. Загальна сума хабара була погоджена на рівні 150 тисяч американських доларів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального Кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-