Чиновник ФДМУ на Прикарпатті оцінив

Чиновник ФДМУ на Прикарпатті оцінив "послугу" в $150 тисяч

Фото
Укрінформ
Прокуратура спільно з СБУ викрила посадовця регіонального відділення Фонду держмайна України в Івано-Франківській області під час одержання хабара за сприяння у зменшенні оціночної вартості приміщеннь ДП "Коломийська паперова фабрика".

Про це повідомляє Управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ  Генеральної прокуратури України.

«У вівторок, 4 жовтня 2016 року, військовою прокуратурою Західного регіону України спільно з прокуратурою Івано-Франківської області, за оперативної підтримки відділу "К" Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області, в рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, задокументовано факт вимагання начальником регіонального відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області неправомірної вигоди у розмірі 150 тис доларів США», - йдеться у повідомленні.

Вказану суму він вимагав за сприяння у зменшенні оціночної вартості приміщеннь ДП "Коломийська паперова фабрика" під час їх приватизації.

Під час одержання частини неправомірної вигоди у розмірі 20 тис доларів США через посередника. Вказану особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-