Під апеляційним судом стались сутички: четверо затриманих

Під апеляційним судом стались сутички: четверо затриманих

Відео
Укрінформ
У Києві біля апеляційного суду, де розглядають справу щодо підозрюваних у вбивстві міліціонерів на АЗС, сталися сутички.

Про це передає Громадське

"Під будівлею суду поновились сутички. Спершу було затримано двох осіб, згодом правоохоронці затримали ще двох чоловіків. На даний момент сюди прибув спецпідрозділ МВС", - йдеться в повідомленні.

Перед цим, як передає Громадське, безпосередньо під час засідання на одного з підозрюваних, Андрія Романюка, "було складено протокол затримання за статтями про хуліганство, вчинене групою осіб, та про завдання ушкоджень співробітнику правоохоронних органів".

У документі зауважується, що Романюк відмовився підписувати даний протокол.

Як повідомлялося, сьогодні збіг термін запобіжного заходу Віти Заверухи та ще двох підозрюваних, о 8:00 ранку їх відпустили, а потім знову затримали у залі суду.  За словами народного депутата Ігоря  Луценка, причина повторного затримання - в порушенні затриманими громадського порядку за гратами.

В серпні 2015 року Генеральна прокуратура України направила до Дніпровського районного суду Києва обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно Віти Заверухи, Андрія Романюка, Євгенія Кошелюка, Миколи Мніщенка і Данила Ситнікова, яких звинувачують у причетності до збройного нападу і вбивства двох працівників міліції.

4 травня 2015 року в Деснянському районі столиці невідомі в масках, погрожуючи зброєю, напали на автозаправну станцію. Зловмисники поранили в руку працівника АЗС і забрали з каси близько 800 грн. Під час переслідування підозрюваних двоє співробітників міліції загинули, троє дістали поранення. У даній справі було  затримано п'ятьох осіб, серед них і Віта Заверуха.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-