Туск: Потрібно кричати з усіх сил, коли вбивають невинних

Туск: Потрібно кричати з усіх сил, коли вбивають невинних

Укрінформ
Усі люди і країни світу не повинні закривати очі на несправедливість та насильство, що коїться навколо, і щоб уникнути моральної відповідальності потрібно кричати з усіх сил, коли вбивають невинних і коли сильні нападають на слабких.

Про це заявив під час жалобних заходів у Національному історико-меморіальному заповіднику "Бабин Яр" президент Європейської Ради Дональд Туск, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Тиша і молитва самі по собі не можуть бути достатніми, якщо ми хочемо уникнути великої моральної небезпеки, яка існувала і досі існує, присутня у нашій колективній свідомості... Моральна небезпека полягає не в тому, що ми можемо стати жертвами, а в тому, що ми можемо стати злочинцями, або пасивними спостерігачами... І тому ми мусимо пам’ятати, що наша щоденна задача – завжди кричати з усіх сил, коли вбивають невинних, коли сильні нападають на слабких, і коли вони стають цілями військових літаків та ракет", - заявив Туск.

Він підкреслив, що у боротьбі зі злом та насильством потрібно наслідувати приклад найсміливіших. А віра в те, що зло можна подолати лише добром, має бути "провідною для нас усіх", додав президент Європейської Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-