На одному з будинків Москви вивісили прапор України

На одному з будинків Москви вивісили прапор України

Відео
Укрінформ
На одному з фасадів будинку в Москві вивісили прапор України. Акцію приурочили до дня оголошення результатів щодо розслідування авіакатастрофи літака рейсу MH17.

Про це інформують "Новини Донбасу".

"У середу, 28 вересня, з вікна шестиповерхового будинку в центрі Москви вивісили прапор України... Будинок, на якому вивісили український прапор, розташовується в районі Мар'їної Рощі. Величезне полотно вивісили з вікна квартири на шостому поверсі", - йдеться в повідомленні.

У мережі з'явилося відео із синьо-жовтим прапором, що майорів у столиці РФ. 

"Полотнище провісило кілька хвилин, після чого його зняли. За словами очевидців, щойно люди, які вивісили прапор, помітили, що їх знімають на камеру, відразу зняли полотно з будинку і прибрали його". – йдеться у підписі до відео.

Як повідомляв Укрінформ, у середу нідерландські слідчі підтвердили, що ракетний комплекс "Бук", з якого було збито літак Малайзійських авіаліній МН17, був доставлений в Україну з Росії і після запуску ракети з окупованої території вивезений назад в РФ. За інформацією голландського прокурора Фреда Вестербеке, запуск був здійснений з території біля міста Первомайськ, яка на момент катастрофи перебувала під контролем бойовиків.

На даний момент у слідства є близько 100 прізвищ людей, які можуть бути причетні до транспортування чи використання в Україні саме цієї установки.

Як відомо, до складу міжнародної групи з розслідування катастрофи малайзійського Boeing 777 рейсу MH17 у липні 2014 року над Донбасом увійшли представники України, Нідерландів, Малайзії, Австралії та Бельгії.

Катастрофа літака Boeing-777 забрала життя 298 осіб, у тому числі 80 дітей. Найбільше серед загиблих було громадян Нідерландів, Малайзії та Австралії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-