Щетинін у передсмертному листі написав, що

Щетинін у передсмертному листі написав, що "дуже любив Україну"

Укрінформ
Засновник інтернет-видання "Новый регион" Олександр Щетинін у передсмертній записці написав, що "дуже любив Україну".

Про це повідомила головна редакторка інтернет-видання "Новый регион" Ольга Мещерякова, пише DW.

 "Цей лист електронною поштою він надіслав мені в суботу, о 21.00. Я побігла до нього на квартиру, почала дзвонити всім друзям, шукати ключі від його квартири. Жінка, в якої були запасні ключі, була за містом і змогла приїхати лише опівночі. Ми змогли зайти до нього тільки о 24.00", - розповіла Мещерякова.

За її словами, скоро частково викладе зміст прощального передсмертного листа Щетиніна у пості у Facebook.

"Він любив українців і був закоханий в Україну. Це просив переказати всім… У нього була глибока затяжна депресія. Він казав мені кілька разів, що хоче покінчити з життям", - сказала Мещерякова.

Вона зазначила, що депресивний стан Щетиніна був зумовлений фінансовими проблемами видання "Новый регион": "Ми жили на гроші, які раніше заробив Олександр. Коли вони закінчилися, почалися проблеми, адже він не хотів, аби видання фінансував хтось з олігархів".

Мещерякова погоджується з основною версією слідства про те, що Щетинін вчинив суїцид.

Як повідомлялося, у ніч проти 28 серпня у Києві у своїй квартирі було знайдено мертвим журналіста, засновника російського інформаційного агентства «Новый регион» Олександра Щетиніна. Столична поліція розглядає самогубство чи вбивство через професійну діяльність як основні версії смерті журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-