ГПУ: Каськів має шанси перед українською в'язницею потрапити до панамської

ГПУ: Каськів має шанси перед українською в'язницею потрапити до панамської

Укрінформ
Заступник генпрокурора Євген Єнін заявляє, що з екстрадицією екс-керівника Держагентства з питань залучення інвестиції Владислава Каськіва можуть виникнути проблеми.

Про це повідомляє "Українська правда".

"В питанні екстрадиції Каськіва в Україну може виникнути одна несподівана проблемка - має шанси перед українською в'язницею потрапити до панамської. Деталей оприлюднювати не буду - таємниця слідства", - повідомив Єнін.

Як відомо, 18 серпня Генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання на території Республіки Панама Каськіва за розкрадання та інші службові злочини.

Генпрокуратура вже передала МЗС для направлення до Панами клопотання щодо екстрадиції Каськіва.

Водночас вночі 25 серпня екс-керівник Держагентства з питань залучення інвестиції часів Януковича заявив у своєму блозі, що його не затримували і не заарештовували. Він також оприлюднив своє фото з поліцейським.

25 березня глава МВС Арсен Аваков заявив, що Каськів оголошений в розшук.

У 2012 році Каськів підписав угоду на 1 млрд доларів з іспанською кампанією Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні. Пізніше іспанська сторона заявила, що не знає людину, яка від їхнього імені підписала контракт. З'ясувалося, що цю людину звуть Хорді Сарда Бонвехі і він є лижним інструктором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-