Усі троє підозрюваних у вбивстві мешканця Кривого Озера - під вартою

Усі троє підозрюваних у вбивстві мешканця Кривого Озера - під вартою

Укрінформ
Суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді одного місяця перебування під вартою двом співробітникам Кривоозерського відділення поліції, ще одного заарештовано на два місяці. Їх усіх звинувачують у смерті 32-річного чоловіка.

Таке рішення виніс Центральний районний суд міста Миколаєва 25 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Олександр Причипойда та Микола Хоменко проведуть під вартою один місяць, до 25 вересня без права внесення застави. Денис Ляхвацький заарештований на два місяці», - йдеться у рішенні суду.

28-річного Дениса Ляхвацького звинувачують у навмисному вбивстві Олександра Цукермана. Йому одному оголошено підозру за ст.115 Кримінального кодексу України. У нього дві маленькі доньки.

Сам він під час суду сказав, що згоден з підозрою у перевищенні службових повноважень, але категорично не згоден з підозрою в умисному вбивстві.

Як уже повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві.

У Криве Озеро направили слідчу групу з області для проведення розслідування. Трьох поліцейських затримали. Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішня кровотеча та травматичне поранення серця. Травми завдані з травматичної зброї одним із поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-