ГПУ готує документи на видачу Каськіва з Панами

ГПУ готує документи на видачу Каськіва з Панами

Укрінформ
Генеральна прокуратура України готує документи до Панами на видачу колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислава Каськіва для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Наразі Генеральною прокуратурою України відповідно до вимог Договору між Україною та Республікою Панама про видачу правопорушників 2003 року готуються матеріали до компетентного органу Республіки Панама про видачу Владислава Каськіва для притягнення до кримінальної відповідальності за вказані злочини", - зазначає прес-служба ГПУ.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 18 серпня, генпрокурор Юрій Луценко поінформував журналістів про затримання Каськіва на території  Панами, який розшукується за ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст. 366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) в рамках розгляду справи про розкрадання державних коштів у 2012-2013 роках на 7,5 млн гривень за укладеним ним договором про надання рекламних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-