Вибухотехніки шукали бомбу на двох вокзалах Києва

Вибухотехніки шукали бомбу на двох вокзалах Києва

Укрінформ
Після інформації про замінування одного з вокзалів Києва, профільні служби перевірили Центральний та Дарницький залізничні вокзали, - жодних вибухових пристроїв не виявлено.

Про це в середу повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

«Повідомлення щодо вибуху надійшло до чергової частини столичної поліції о 14:26. Оскільки заявник не уточнив, де саме має статися надзвичайна подія, фахівці вибухотехнічної служби, кінологи, патрульна поліція та слідчо-оперативні групи терміново виїхали до Центрального та Дарницького залізничних вокзалів... Правоохоронці завершили перевірку, жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час відпрацювання місця подій проводилася евакуація громадян: із приміщення Дарницького вокзалу – близько 100 осіб, з Центрального залізничного вокзалу – близько 500 пасажирів та 90 співробітників.

Відомості зареєстровані у Журналах єдиного обліку заяв та повідомлень про правопорушення Солом’янського та Дарницького управлінь поліції.

Поліцейські проводять заходи щодо встановлення особи правопорушника і притягнення його до відповідальності. Відповідно до ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України жартівнику загрожує до шести років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-