РосЗМІ пишуть, що

РосЗМІ пишуть, що "кримський терорист" Панов у всьому зізнався

Укрінформ
Житель Запорізької області України Євген Панов, звинувачений ФСБ в організації терактів у аннексованому Росією Криму, на допиті нібито у всьому зізнався.

Про це повідомляє ТАРС з посиланням на джерело в правоохоронних органах окупованого півострова.

"Панов під час допиту повідомив, що був затриманий співробітниками ФСБ у місті Армянськ у Криму. Він повністю визнав свою провину", - сказав співрозмовник агентства.

Нагадаємо, раніше Кримська правозахисна група заявила про незаконне позбавлення волі українця Євгена Панова, а також завданих йому тілесних ушкодженнях і, можливо, навіть тортурах.

Зараз відбувається засідання підконтрольного Росії Київського райсуду Сімферополя, на якому Панову буде обрано запобіжний захід - ФСБ вимагає заарештувати його.

10 серпня ФСБ Росії заявила про запобігання терактів в окупованому Криму на «критично важливих об'єктах інфраструктури та життєзабезпечення півострова», у підготовці яких звинуватила Головне управління розвідки Міністерства оборони України, а також про затримання одного з ймовірних організаторів «диверсії».

ФСБ оголосила 39-річного українця Євгена Панова, жителя Запорізької області, учасника АТО, співробітником ГУР МО України і звинуватила його в організації терактів на території окупованого Криму.

Поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення Панова за зверненням його родичів.

Фото: Крим.Реалії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-