Сьомої хвилі мобілізації поки не буде - Генштаб

Сьомої хвилі мобілізації поки не буде - Генштаб

Укрінформ
Проводити сьому хвилю мобілізації поки не будуть, в українській армії вистачає ресурсів.

Про це начальник прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив в ефірі «Радіо Свобода».

«У нас достатньо сил і засобів для того, щоб ефективно протистояти нашому противнику. І черговий етап командно-штабних навчань із залученням повітряних сил, який сьогодні розпочався, свідчить про те, що ми здатні ефективно стримувати агресію супротивника», – зазначив Селезньов.

Він також заявив, що у Росії на кордоні нині немає потужних наступальних угруповань, які були здатні ефективно діяти в глибині території України.

Нагадаємо: у середу Федеральна служба безпеки РФ звинуватила Головне управління розвідки Міноборони України в підготовці терактів в Криму. У Міноборони назвали заяву ФСБ провокацією.

Після цього президент Росії Володимир Путін звинуватив Україну в тому, що вона "переходить до терору", і заявив, що не бачить сенсу у зустрічі в "нормандському форматі" під час саміту G20, який відбудеться у Китаї. Крім цього він пообіцяв посилити заходи безпеки у Криму.

Президент України, у свою чергу, назвав ці звинувачення безглуздими і цинічними, адже наша країна не використовує терористичні заходи для повернення Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-