Кремль виправдовує агресію проти України - МЗС

Кремль виправдовує агресію проти України - МЗС

Укрінформ
Під надуманим приводом Кремль розгортає гібридну спецоперацію для виправдання окупації Криму і подальших агресивних дій проти України.

Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ України.

"Особливе занепокоєння викликає концентрація російського озброєння на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу і вздовж українсько-російського кордону. Ця ситуація вкрай небезпечна для миру і стабільності не тільки в Україні, але і у всьому регіоні", - підкреслюють в МЗС.

У зовнішньополітичному відомстві зазначають, що через інсценовані провокації в Криму Росія намагається перекласти відповідальність за свої деструктивні дії на Україну і міжнародних партнерів.

МЗС закликав світове співтовариство вдатися до всіх можливих політико-дипломатичних заходів, щоб вплинути на Кремль і запобігти новий виток агресії проти України та остаточний зрив мінського процесу.

Нагадаємо: у середу ФСБ Росії опублікувала офіційну заяву, в якій стверджує, що в окупованому Росією Криму попереджено низку "терористичних актів", нібито "підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-