Турчинов переконаний: РФ готується до зриву «Мінська»

Турчинов переконаний: РФ готується до зриву «Мінська»

Укрінформ
Російська Федерація готується до зриву мінських угод.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Олександр Турчинов, передає прес-служба РНБО.

"Росія планомірно готується до загострення ситуації і зриву Мінських угод... Для того, щоб піти на подальшу ескалацію конфлікту, Путін не придумав нічого кращого за дешеву театральну постановку ФСБ з саморобними вибуховими пристроями", - підкреслив Турчинов.

Як повідомляв Укрінформ, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ заявила про запобігання здійсненню в окупованому Криму терористичних актів, нібито підготовлених Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України.

Офіційний представник Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов назвав цю заяву ФСБ провокацією.

Міністерство оборони України спростувало інформацію, поширену ФСБ, про участь підрозділів Головного управління розвідки МОУ в диверсійній діяльності на території тимчасово окупованої АР Крим і назвало її спробою РФ відволікти увагу місцевого населення і світової спільноти від перетворення півострова на ізольовану військову базу. Такими ж безпідставними є звинувачення, що стосуються обстрілу півострова з материкової частини України.

Секретар РНБО Олександр Турчинов зазначив, що заява ФСБ про те, що Україна нібито готувала теракт у Криму, є брехнею і ще одним елементом гібридної війни проти нашої країни.

Як наголосив секретар РНБО, за останній рік жодного співробітника Головного управління розвідки Міністерства оборони України не було затримано на окупованій території АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-