Горбатюк розказав, як бореться за крісло в Держбюро розслідувань

Горбатюк розказав, як бореться за крісло в Держбюро розслідувань

Ексклюзив
Укрінформ
Керівник Департаменту спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк оскаржив рішення комісії по відбору кандидатів на посаду керівників Державного бюро розслідувань про недопуск його до конкурсу.

Про це він повідомив кореспонденту Укрінформу.

"Я прошу комісію повернутися до мого питання і заслухати ті аргументи, які я навів, і після цього приймати рішення", - сказав він.

За словами Горбатюка, під час засідання комісії доповідач лише озвучила, що посада слідчого не є керівною, а наявні у нього 2 роки і 3 місяці досвіду роботи на посаді начальника Управління спецрозслідувань не є достатнім стажем для тощо, щоб претендувати на посаду керівника ДБР.

"Я навів аргументи, що посада слідчого в особливо важливих справах - це теж посада керівна, тому що на цій посаді даються вказівки слідчій групі, контролюється їх виконання і такі слідчі групи бувають від двох до ста осіб. Я надав документи, що я керував слідчими групами до двадцяти осіб. Інші члени комісії документи ці не бачили і їх про це ніхто не повідомив", - зазначив керівник Департаменту спецрозслідувань.

Горбатюк додав, що подасть позов до суду, у разі відхилення комісією його аргументів і невключення його кандидатури до числа претендентів на керівні посади в ДБР.

Як повідомлялося, під час першого етапу відбору на керівні посади до слідчого органу ДБР члени конкурсної комісії відсіяли 20 осіб, серед яких був і Горбатюк. Наразі на керівні посади в ДБР претендує 61 кандидат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-