"Стіна" на кордоні з Росією видається депутатам підозріло дорогою

Укрінформ
Народні депутати звернулися до Національного антикорупційного бюро України з проханням перевірити куди пішли фінанси, які бюджет виділив на будівництво захисної лінії на на кордоні з Росією.

Про це повідомив народний депутат Борислав Береза на сторінці у Facebook.

«Подзвонив журналіст і поцікавився подальшим розвитком справи по «Стіні» Яценюка, яка насправді виявилася городними гратами. Пояснюю йому, що спільно з іншими депутатами на підставі отриманих офіційних відповідей держструктур і зібраної інформації ми звертаємося в САП і НАБУ, щоб вони дали відповідну оцінку діям Яценюка», – зазначив Береза.

Депутати заявляють, що екс-міністр України Арсеній Яценюк замість обіцяного масштабного проекту зведення «Європейського валу» збудував на кордоні лише паркан з колючого дроту. Така ситуація викликає у депутатів підозру, що гроші, які виділили на проект, хтось присвоїв собі, пояснює ZiK.

Окрім того, вони заявляють, що не можуть навіть у порівняння поставити стіну в Україні та стіну в Ізраїлі, яка захищає їх від терористів з Палестини. Депутати повідомляють, що на проект виділено поетапно 200 і 400 млн. грн. Будівництво огорожі продовжує фінансуватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-