Апеляцію на арешт Александровської розглядають у закритому режимі

Апеляцію на арешт Александровської розглядають у закритому режимі

Укрінформ
Апеляційний суд Харківської області розпочав розгляд скарги захисту екс-нардепа чотирьох скликань від КПУ Алли Александровської на її арешт.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовік.

"Засідання почалося. У суді - підозрювана, адвокати, прокурори, слідчий СБУ", - зазначила Дубовик.

За її словами, суд задовольнив клопотання прокуратури про засідання в закритому режимі: "Це необхідно для захисту таємниці слідства і свідка: на вимогу суду демонструватимуться матеріали кримінального провадження".

Як повідомляв Укрінформ, Александровська підозрюється у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, а також у наданні неправомірної вигоди службовій особі.

30 червня Київський райсуд Харкова за клопотанням прокуратури обрав для підозрюваної Александровської запобіжний захід - тримання у СІЗО строком на два місяці без права звільнення під заставу.

12 липня Жовтневий райсуд Харкова зобов'язав начальника СІЗО забезпечити Александровській право на меддопомогу. 14 липня Александровську доправили до лікарні швидкої допомоги на обстеження, після чого повернули до слідчого ізолятора.

15 липня суд оголосив перерву в розгляді скарги захисту щодо обрання 67-річній Аллі Александровській запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і зобов'язав прокуратуру надати матеріали кримінальної справи.

Фото: ВВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-