ГПУ вилучила у Клюєва коштовності та антикваріат

ГПУ вилучила у Клюєва коштовності та антикваріат

Фото
Укрінформ
Генеральна прокуратура України провела обшуки у Голови Адміністрації Президента України часів Януковича Андрія Клюєва та вилучила значну кількість коштовних та антикварних речей, які мають історичну та культурну цінність.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"Слідчими Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України разом зі співробітниками управління внутрішньої безпеки ГУ Національної поліції України у м. Києві у ході розслідування кримінального провадження за фактами розгону студентського мітингу 30.11.2013 на Майдані Незалежності в м. Києві встановлені додаткові адреси зберігання документів та майна колишнього Голови Адміністрації Президента України А. Клюєва, де проведено обшуки", - йдеться  в повідомленні.

У ГПУ зазначають, що за результатами цих обшуків вилучено значну кількість коштовних та антикварних речей і предметів (картини, ікони, статуї з дорогоцінних металів тощо), які мають історичну та культурну цінність та документи. Наразі готується клопотання до суду про арешт вилучених речей з метою забезпечення позовів потерпілих, заявлених у зазначеному кримінальному провадженні.

Фото ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-