Виставку про українських дітей війни побачать Європа і Близький Схід

Виставку про українських дітей війни побачать Європа і Близький Схід

Фото
Укрінформ
Фотовиставку "Діти у війні", яка сьогодні, 4 липня, відкрилась в Укрінформі, пізніше буде презентовано в балтійських та скандинавських країнах, а також в Єгипті.

Про це на відкритті виставки повідомив президент Балто-Чорноморської безпекової конфедерації Євген Рокитський.

"До Дня незалежності України, 24 серпня, ми презентуємо виставку "Діти у війні" в Литві, в Ратуші Вільнюса. Потім повеземо її до інших балтійських країн, зокрема, до Естонії, тоді до Скандинавії та на Близький Схід", - сказав Рокитський.

В коментарі кореспондентові Укрінформу він уточнив, що країною ближньосхідного регіону, яка висловила бажання прийняти у себе фотовиставку, став Єгипет.

"Традиційно ми працюємо де? Франція, Німеччина, Скандинавія - тобто у країнах, близьких нам по менталітету. А тут нам було запропоновано поїхати на Близький Схід, в Єгипет. І це буде цікава спроба поспілкуватись, дізнатись, як люди там бачать нашу війну, кому співчувають, кого вважають правим, кого винним, які корені цього конфлікту, і як вони екстраполюють це на себе", - зазначив Рокитський.

Фотовиставка "Діти у війні", організована Міжнародним благодійним фондом "Волонтерська допомога", триватиме в Укрінформі кілька тижнів. Завдяки цьому проекту організатори хочуть привернути увагу до необхідності допомоги дітям на прифронтових територіях, а також психологічної адаптації вимушених переселенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-