У Нацполіції кажуть, за сутички під Печерським судом нікого не затримували

У Нацполіції кажуть, за сутички під Печерським судом нікого не затримували

Укрінформ
В результаті подій біля Печерського районного суду Києва, де відбувається розгляд справи щодо айдарівця Валентина Лихоліта (позивний "Батя"), столична поліція нікого не затримувала і жодних повідомлень про постраждалих не отримувала.

Про це в суботу в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив начальник головного управління Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

"Протягом дня були деякі сутички, вони були короткочасові і не дуже запеклі, але затриманих на теперішній час немає. До нас звернень про постраждалих не надходило", - сказав він.

За словами Крищенка, наразі поліція посилила охорону Печерського суду і загалом громадського порядку в центральній частині Києва.

Водночас він повідомив, що всі районні управління та головне управління Нацполіції у Києві працюють у штатному режимі.

"Поки що ми не бачимо необхідності введення якихось додаткових заходів безпеки та охорони громадського порядку", - наголосив він.

Як повідомляв Укрінформ, представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти Лихоліта, якому напередодні обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 серпня.

Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-