Адвокат Лихоліта: Апеляція уже в суді, розгляд - на хвилинах

Адвокат Лихоліта: Апеляція уже в суді, розгляд - на хвилинах

Укрінформ
Розгляд апеляційної скарги на рішення Печерського районного суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для бійця «Айдару» Валентина Лихоліта може відбутися в найближчі години.

Про це в суботу Укрінформу повідомив адвокат "айдарівця" Андрій Мамалига.

"Ми зараз перебуваємо в Печерському суді міста Києва і очікуємо розгляд апеляції в режимі відеоконференції", - сказав він.

За словами Мамалиги, він уже подав апеляційну скаргу, але коли саме розпочнеться засідання, ще не знає.

"Поки що чекаємо відеоконференції. Це може бути і через 5 хвилин, і через дві години", - зазначив він.
Читайте також: Луценко бере на контроль справу "Баті"

Як повідомляв Укрінформ, представники добровольчих батальйонів та народні депутати продовжують блокувати Печерський райсуд Києва, щоб не дозволити вивезти із суду Лихоліта. Біля приміщення суду перебувають близько 50 представників добровольчих батальйонів - як у камуфляжній формі, так і в цивільному одязі з написами "Азов", "Айдар", "Донбас". Крім того, виїзд з боку центрального входу до Печерського райсуду заблокований чорним позашляховиком з наклейкою "Донбас". Представники поліції та Національної гвардії охороняють будівлю суду.

Після обрання Лихоліту вчора запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою до 28 серпня активісти не дозволили силовикам вивести його із зали Печерського суду. Лихоліта та Ігоря Радченка підозрюють в організації банди та розбійних нападах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-