Розенко впевнений, що цього року субсидії призначатимуть більш організовано

Розенко впевнений, що цього року субсидії призначатимуть більш організовано

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко переконаний у тому, що цьогорічний процес подання заявок громадянами на нарахування субсидій та розгляд їх органами соціального захисту проходитиме швидше й простіше, ніж це було минулого року.

Про це він сказав на брифінгу після засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я очікую, що нова субсидійна кампанія, тобто призначення нових субсидій, пройде більш організовано, ніж минулого року, бо місцеві органи влади навчилися працювати із програмою субсидій», - сказав Розенко.

За словами урядовця, вже зараз стало зрозуміло, що буде менше скарг на процес розгляду місцевою владою заявок від громадян та ухвалення рішень щодо нарахування або відмови у нарахуванні субсидій.

«Мені здається, що цей рік пройшов недарма, і ми будемо вимагати від місцевих органів влади, щоб процес призначення субсидій цього року пройшов на більш високому рівні, ніж це було рік тому», - наголосив віце-прем’єр-міністр.

Розенко не має сумнівів, що коштів, виділених на субсидії, цього року вистачить: «Ми збільшили на 5 млрд грн видатки на субсидії. Переконані, що 40 млрд грн нам буде абсолютно достатньо для того, щоб спокійно розпочати новий опалювальний сезон». А якщо будуть необхідні додаткові кошти, наголосив Розенко, влада або у 2016 році шляхом внесення змін до державного бюджету їх передбачить, або ж уже в дербюджеті-2017, але вирішення цього питання не є проблемою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-